BejelentésHőkamera Debrecen
Termokamera baler731001@gmail.com

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Gyors, érintésmentes lakossági és ipari épületdiagnosztika. Hűtő/fűtő folyamatok bevizsgálása. Rejtett hibák azonnali kimutatása.* Ingyenes szaktanácsadás. Szigetelési munkák kivitelezése. Komplett kivitelezések. Tiszteljen meg bizalmával, hogy segíthessek.

(* Hőszigeteléssel kapcsolatos hibák.)

Vállalom ipari és lakossági épületek, családi házak hőkamerás vizsgálatát, hűtő/fűtő folyamatok bevizsgálását, szigetelési hibák helyének és okának felderítését, szigetelési munkák elvégzését vagy akár épületek komplett kivitelezését elsősorban Debrecenben és annak 100 kilométeres vonzáskörzetében.

A hőkamerás felvételek alapján könnyen és azonnal megállapíthatjuk, hol van probléma az épület szigetelésével, hol vannak/voltak beázások, hol hideg a fal annyira, hogy ott már penészesedés várható, mennyire jól zárnak az ajtók, ablakok.

Kinek ajánlom a vizsgálat elvégzését:


--- Ajánlom a vizsgálat elvégzését elsősorban azoknak, akik lakás/ház vásárlása előtt állnak. Két ránézésre hasonló állapotú lakóépület között is nagy minőségi különbségek lehetnek, amit szabad szemmel nem láthatunk. Egy ilyen állapotfelmérés díja szinte semmi ahhoz képest, menyit kell utólagosan rákölteni egy rossz házra, rossz választásra. Ha már kiszemelte álmai házát, hívjon bátran, ne írja alá az adásvételi szerződést mielőtt meg nem győződött az épület állapotáról.


--- Ajánlom a vizsgálatot azoknak a lakás/ház tulajdonosoknak is, akik újonnan vették vagy építtették lakóingatlanjukat, de nincsenek megelégedve a kivitelezés minőségével. Itt elsősorban a hőszigetelésre, nyílászárókra, vizesedésre, penészesedésre gondolok. Hőkamerás vizsgálattal könnyen megállapítható, ha jogos a gyanú és tényleg szökik a meleg, vagy hiányos, kevés a szigetelés. Az általam kiállított fényképes mérési jegyzőkönyvvel könnyebben alátámaszthatja kifogását a kivitelezővel szemben, így gyorsabban érvényesítheti garanciális jogait. A kivitelező is ember, hibák adódhatnak véletlenül is, hanyagságból is, de a garanciális jogok érvényesítéséhez vezető egyik legjobb út, ha segítünk a kivitelezőnek belátni ha valami tényleg hibás.


--- Ajánlom a vizsgálatot azoknak az ingatlan tulajdonosoknak is, akik felújítást terveznek, és szeretnének pontos képet kapni arról, milyen állapotban van a házuk jelenleg. Lehet hogy elég csak az ablakokat kicserélni, vagy csak a padlást leszigetelni, vaktában nem érdemes nekifogni. Segítek eldönteni a fontossági sorrendet, kiszámolom a felújítás költségét, anyag-munkadíját, és ha szükséges, el is végzem a felújítást.


-Ajánlom továbbá a vizsgálatot azon vállalkozók vagy cégek részére is, akik hűtő vagy fűtő berendezéseket üzemeltetnek, és szeretnék bevizsgáltatni a gépek által előállított hőfokokat, vagy például kíváncsiak rá, hogy valójában hány fokosak a hűtött termékeik, stb... Ezzel kapcsolatban kérem kattintson az Ipari Hőkamera gombra, és tekintse meg az ott található hűtőkamráról készült mintafelvételeket és a lap alján a hőkamerás felülvizsgálati jegyzőkönyvet.


Cégünk szép számú referenciamunkákat tud felmutatni, a családi háztól a 8-10 lakásos többszintes társasházakig. Eddigi kivitelezési munkáink egytől egyig üres telektől kezdődtek és a kulcsátadással értek véget, tehát tevékenységünk lefedi az építkezésekkel kapcsolatos összes műveletet. Kérem tekintse meg a referencia munkáinkról készült felvételeket is. Tehát abban az esetben,ha:

- Önnek gyanúja merült fel saját házának szigeteletlenségével kapcsolatosan, vagy

- Ingatlan eladása előtt áll, vagy - Ingatlan vételét tervezi de nem szeretne zsákbamacskát venni, vagy esetleg

- Fényképes jegyzőkönyvre van szüksége a garanciális jogai érvényesítéséhez arról, hogy miért süvít be a hideg levegő az új ablakon, esetleg penészedik valahol a fal, stb... kérem gondoljon a hőkamerás fényképezés nyújtotta ez irányú előnyökre, és kérjen segítséget egy termográfustól.


Több éves építési gyakorlattal rendelkezem /kérem tekintse meg refereniáinkat/, öt évig tanultam ipari mérést a debreceni Mechwart András Gépipari Technikumban, a termográfiával a meglévő tanulmányaimat egészítettem ki tanfolyam keretein belül. Képes vagyok fényképes jegyzőkönyvet készíteni az esetleges problémás területekről, az általam kiállított dokumentumok konkrétan megnevezik a pontos hőfokot a kritikus pontokon. A hőkamerás vizsgálat azonban nem zöldkártyáztatás. A törvényben előírt zöldkártyát vagy épületek energetikai tanúsítványát cégünk nem állítja ki. A kötelező érvényű zöldkártya egy formanyomtatvány, amely nem tartalmaz centiméter pontossággal megjelölt hibákat, azonnali tanáccsal sem szolgál, sőt nem szolgál semmilyen konkrét azonnali információval az épület hőszigetelési hibáinak szempontjából.


Vizsgálati díjak: - Panellakások, társasházi lakások esetén 10'000 forint + ÁFA. Átlagos méretű családi házak esetében (100-120 négyzetméterig) 15`000 forint + Áfa. - Ettől eltérő esetben megbeszélés tárgyát képezi. - Kiszállási díj: Debrecenben természetesen ingyenes, vidéken 50 forint kilométerenként. A díj tartalmazza a vizsgálati anyagot és a felülvizsgálati jegyzőkönyvet melyet PDF-ben küldök meg a kiértékelés után. Szükség esetén külön díj ellenében írásos formában is elkészítem a vizsgálati jegyzőkönyvet. A vizsgálat átlagosan két órát vesz igénybe, és csak bizonyos időjárási viszonyok megléte esetén folytatható le, és csak hideg évszakban. Akár szigeteléssel, akár komplett kivitelezéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.


Elérhetőség (munkaidőben): 06-20-21-28-234, 06-52-700-182.

Tisztelettel Balogh Ervin, termográfus.Hírek
Eladó új építésű kertesház a Husztikert lakóparkban!

Debrecen legzöldebb lakóparkjában eladó egy új építésű ikerház fele saját kivitelezésemben. Tekintse meg a teljes hirdetést.

tovább >>


Ipari Termográfia

Tekintse meg munkáinkat!

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!