BejelentésHőkamera Debrecen
Termokamera baler731001@gmail.com

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hőkamera Debrecen. Épületszigetelések kivitelezése, vizsgálata.

Eladó egy új építésű extrém szigetelésű ikerház Debrecenben! Debrecen legszebb zöldövezeti lakóparkjában, a Husztikert lakóparkban, energiatakarékos és passzív házak szomszédságában épülő modern technológiával épülő ikerház fele önálló saját telekrésszel eladó. A lakás 130 nm nettó alapterületű nappali + 4 szobás, + garázs 27, 2 nm + terasz 30, 73 nm + erkély: 22, 87 nm. Tágas világos terek jellemzik, ezt a mai modern technológiával extrém vastag hőszigeteléssel épülő családi házat. A 7, 5 méteres előkertnek, a kandeláberes megvilágításnak, a köztéri sziklakerteknek köszönhetően, amerikai kertvárosi hangulatot kölcsönöz az ott lakók számára. A 130 nm-hez hozzátartozik még 90 nm garázs-terasz-erkély, tehát a ház kb. 220 nm + 300 nm udvar. A lakóépület másik egységébe magam költöztem be családommal. Ez a Husztikert - épület energetikailag magas színvonalat képvisel. 20 cm-es külső szigetelést kapott a fal, 25 cm-es szigetelést a beton szerkezetek, és szintén 20 cm-t a lábazat lentről az alaptesttől. A lábazat az épületen belül, az épület alatt is le van szigetelve, követve ezzel a legújabb energetikai ajánlásokat. A 20 cm természetesen a födémre is igaz. Mivel egyébként épületek hőkamerás vizsgálata a fő profilom de komplett kivitelezésekkel is foglalkozom, igyekeztem az összes tapasztalatomat hasznosítani.

Üdvözlettel, Balogh Ervin okl. termográfus, tulajdonos. Az ingatlan ára 54`000`000. Érdeklődni: Balogh Ervin 06-52-700-182,  06-20-21-28-234 baler731001@gmail.com

Földszinti alaprajz pdf-ben

 

Emeleti alaprajz pdf-benKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!