BejelentésHőkamera Debrecen
Termokamera baler731001@gmail.com

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hőkamera Debrecen. Épületszigetelések kivitelezése, vizsgálata.

Ipari Hőkamera. Hűtőházak, kamrák bevizsgálása. Ipari Termográfia. Hűtő/fűtő berendezések vizsgálata. Szállítószalagok rendszeres, ütemezett átvizsgálása. Előzze meg a bajt!

Cégünk fő profilja: Szigetelésvizsgálat, hőkamerás felvételek készítése, kiértékelése. Jegyzőkönyvezett, írásos és képi formában dokumentált szakvélemény kiállítása. Szigetelések kivitelezése. Komplett kivitelezések. Kérem tekintse meg az alábbi hőkamerás felvételeket, melyek egy hűtőházról készültek. A lap alján található link-re kattintva letöltheti és megnézheti PDF formátumban a hűtűházról készült felülvizsgálati jegyzőkönyvet! A képek le vannak kicsinyítve. A hűtőház 8mm-es szendvicspanelből épült. A hőszigetelése így megfelel egy fél méter vastag porotherm tégláénak. A hűtőkamra ajtaja sajnos a régi, ezt nem cseréltük ki. Amint látszik,nem zár tökéletesen.` Kicsit itt is tömítetlen az ajtó, de nem annyira mint a zár alatt. Belső kép. A padló sajnos nem lett leszigetelve. Szintén a padló, a hűtőház másik végében. Kicsit hőhidas Az egyik elpárologtató működés közben A hűtött termék megfelelő hőfokú Szintén, egy másik ponton mérve. Egy újabb kép a padló hőhidasságáról, csak most kívülről nézve. Üzem közben. Érdemes védett helyre felszerelni a kültériket, amennyiben lehetséges. Csak egy érdekes kép Szintén. Ide kattintva letöltheti PDF formátumban és megnézheti a hűtőházról kiállított felülvizsgálati jegyzőkönyvet.

Hírek
Eladó új építésű kertesház a Husztikert lakóparkban!

Debrecen legzöldebb lakóparkjában eladó egy új építésű ikerház fele saját kivitelezésemben. Tekintse meg a teljes hirdetést.

tovább >>


Ipari Termográfia

Tekintse meg munkáinkat!

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!